Minder macarons, meer workshops!
De voorbije twee jaar kon je elke week bij ons terecht voor verse macarons. Dat was leuk, maar wat onvoorspelbaar qua verkoop. Soms was het voorraadje vrijdag voor sluitingstijd al op. Andere keren werd er weinig verkocht.
We wijzigen de formule vanaf nu. Voortaan zullen er 1 maal per maand verse macarons zijn, en… kan je 1 maal per maand bij ons terecht voor een workshop!
Voor de workshops moet je snel zijn, want het aantal deelnemers is beperkt tot 6 personen.
Neem alvast je agenda, want dit is het plan:
Verse Macarons
Schrijf je in op de nieuwsbrief om te weten welke smaken aan bod zullen komen. Hieronder zijn alvast de data:
- Vrijdag 30 september 2016
- Vrijdag 28 oktober 2016
- Vrijdag 25 november 2016
- Vrijdag 23 december 2016
- Vrijdag 30 december 2016
- Vrijdag 27 januari 2017
- Vrijdag 10 februari 2017
- Vrijdag 24 maart 2017
- Vrijdag 14 april 2017
- Vrijdag 19 mei 2017
- Vrijdag 23 juni 2017
Workshops Macarons
Op 3 uur tijd leer je de basis van macarons; je maakt zowel schelpjes als ganache volgens de regels van de kunst. Na de assemblage en koeling kan je je eigen creatie mee naar huis nemen. Kostprijs is €45,- per persoon. Al het materiaal is voorhanden, dus je hoeft niets mee te brengen.
- Zaterdag 1 oktober 2016
- Zaterdag 26 november 2016
- Zaterdag 18 februari 2017
- Zaterdag 22 april 2017
- Zaterdag 20 mei 2017
Workshops Chocolade
Op 3 uur tijd leer je chocolade tempereren, holgoedfiguurtjes mouleren, pralines mouleren, vullen en sluiten. Je neemt je eigen creaties mee naar huis. Kostprijs is €45,- per persoon. Al het materiaal is voorhanden, dus je hoeft niets mee te brengen.
- Zaterdag 29 oktober 2016
- Zaterdag 28 januari 2017
- Zaterdag 25 maart 2017
- Zaterdag 24 juni 2017
Inschrijven voor een workshop doe je via reen@reen.be
Comments
1 Comment