Zoeken Account
Aanmelden of Registreren

Chocolatier Reen

  • Chocolade
  • Macarons
  • Single Origine
  • Tournée Pralinée
  • Over Reen
  • Contact
  • Pers&Co
Winkelmandje (0)
Recent toegevoegd
0 Items TOTAAL €0.00
Naar de kassa

Het item dat je juist hebt toegevoegd is niet beschikbaar. Kies een ander product of variatie alstublieft.

RECENT TOEGEVOEGD

0 Items

TOTAAL €0.00

Naar de kassa

Het item dat je juist hebt toegevoegd is niet beschikbaar. Kies een ander product of variatie alstublieft.

  • Chocolade
  • Macarons
  • Single Origine
  • Tournée Pralinée
  • Over Reen
  • Contact
  • Pers&Co
  • Home
  • Single Origine
  • Madagascar

In Madagascar vind je voornamelijk Trinitario en Criollo, maar ook Forastero. Het centrum voor de - volgens sommigen - beste cacao van Afrika, is de vallei van de Sambirano rivier, ten noorden van het eiland.

De smaken die je terugvindt in het malagassische terroir zijn milde fruitige smaken van citrus en rood fruit en een uitgesproken aciditeit. Volgens kenners ontplooit de cacao uit Madagascar zich het beste rond 63% tot 70% omdat de aciditeit boven de 70% erg dominant wordt. Toch zijn er een aantal producenten die daar bijzonder goed in slagen.



  • Home
  • Single Origine
  • Madagascar

Openingsuren

Voor onze winkel in Meerbeek:
Woensdag tot zaterdag van 10u tot 18u.

Mogelijk gemaakt door Shopify

Info

  • Hoe online bestellen?
  • Bedrijfsgeschenken
  • Servicevoorwaarden
  • Terugbetalingsbeleid

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Laat je emailadres achter: