Valrhona Acaoba 60%
Valrhona Acaoba 60%
€6.50
Deze chocolade behoort tot het gamma 'Mariage de Grands Crus' omdat de oorsprong van cacaobonen voor deze blend zowel van Peru als van de Dominicaanse Republiek afkomstig zijn. Het resultaat is een evenwichtig profiel, dat eerst de ronde smaak en de kracht van de cacao onthult en vervolgens evolueert naar smaken van rijp zurig fruit.
Omdat we Valrhona als huismerk hebben verpakken we de zogenaamde 'fèves' in zakjes van 150g. Dat geeft de beste prijs-kwaliteit verhouding. Graag gedaan ;-)
Producent: Valrhona
Gewicht: 150g
60% cacao
Variëteit: 
Herkomst: Peru
Valrhona Andoa Lactée 39%
Valrhona Andoa Lactée 39%
€7.00
Dit is een zeer romige melkchocolade, waar je meteen voor valt. De intense cacaosmaak met een lichte aciditeit in de finish maken van dit product een echte coup-de-coeur van ons melkchocoladegamma.
Omdat we Valrhona als huismerk hebben verpakken we de zogenaamde 'fèves' in zakjes van 150g. Dat geeft de beste prijs-kwaliteit verhouding. Graag gedaan ;-)
Producent:  Valrhona
Gewicht: 150g
39% cacao
Variëteit: 
Herkomst: Peru
Valrhona Andoa Noire 70%
Valrhona Andoa Noire 70%
€6.50
Dit is donkere chocolade afkomstig van Peru. De aanzet is overweldigend fris en wordt onmiddellijk gevolgd door een krachtige bitterheid. De finish is lang en fris.
Omdat we Valrhona als huismerk hebben verpakken we de zogenaamde 'fèves' in zakjes van 150g. Dat geeft de beste prijs-kwaliteit verhouding. Graag gedaan ;-)
Producent: Valrhona
Gewicht: 150g
70% cacao
Variëteit: 
Herkomst: Peru
Reen's
choice
;-)
Valrhona Dulcey 32%
Valrhona Dulcey 32%
€7.00

Dulcey is chocolade die blond is van kleur en mooie toetsen van gekarameliseerde melk heeft. Tijdens het verwerken doet het heerlijke aroma denken aan zandkoekjes en babbelutte. 

De blonde Dulcey variëteit is chocolade met een verhaal... Op een dag vergat chef Frederic Bau, van L'Ecole du Grand Chocolat, de witte chocolade van de bain-marie te nemen. De volgende ochtend werd zijn aandacht getrokken door het heerlijke aroma dat doet denken aan zandkoekjes en babbelutte. De chocolade was blond geworden van kleur en had plots mooie toetsen van gekarameliseerde melk.

Het heeft nog 8 jaar (!) geduurd om deze chocolade op punt te stellen. Het resultaat mag er zijn: een blonde chocolade die in Lyon de Le Grand Prix de l'Innovation (SIRHA) haalde en lezersprijs van het prestigieuze vakblad La Toque.

Omdat we Valrhona als huismerk hebben verpakken we de zogenaamde 'fèves' in zakjes van 150g. Dat geeft de beste prijs-kwaliteit verhouding. Graag gedaan ;-)
Waarderingen:
  • 2015, The Chocolate Tester: 91,30%
Producent: Valrhona
Gewicht: 150g
32% cacaoboter
Variëteit: 
Herkomst: 
Valrhona Waina 35%
Valrhona Waina 35%
€7.00
Dit is een uitzonderlijk smaakvolle witte chocolade. Deze chocolade heeft door het exclusieve gebruik van blonde rietsuiker een lichtbeige kleur. In de mond komen de intense smaken van verse melk met nuances van room vrij, die vervolgens evenwichtig gecombineerd worden met de smaak van Bourbon-vanille.
Omdat we Valrhona als huismerk hebben verpakken we de zogenaamde 'fèves' in zakjes van 150g. Dat geeft de beste prijs-kwaliteit verhouding. Graag gedaan ;-)
Producent: Valrhona
Gewicht: 150g
35% cacaoboter
Variëteit: 
Herkomst: Peru