Claudio Corallo 100% Puro Cacau
Claudio Corallo 100% Puro Cacau
€8.00
Een uitgesproken roosterprofiel. De chocolade smelt plots weg, en dat zorgt voor een bijzondere textuur. Voor een 100% chocolade heeft deze een erg toegankelijke smaak. Je proeft duidelijk de fermentatie met toetsen van avocado en noten.
Waarderingen:
  • The Chocolate Tester, 2015: 81,80%
Producent: Claudio Corallo
Gewicht: 50g
100% cacao
Variëteit: Forastero
Herkomst: Sao Tome
Pump Street Bakery Ecuador 100%
Pump Street Bakery Ecuador 100%
€7.00
Gemaakt van cacaobonen die afkomstig zijn van het erfgoed Samuel von Rutte's Hacienda Limon boerderij nabij de Guantupi rivier in Ecuador. Zonder toegevoegde suiker komt de geur en de smaak van het terroir extra naar voor.

Producent: Pump Street Bakery
Gewicht: 70g
100% cacao
Variëteit: Forastero Arriba
Herkomst: Ecuador
Pump Street Bakery Jamaica 90% LIMITED EDITION
Pump Street Bakery Jamaica 90% LIMITED EDITION
€7.00
De 90% limited edition grote broer van de  verbluffende chocolade uit Jamaica.  De geur die je tegemoet komt bij het openen van de verpakking is even fruitig en aangenaam.
Een donkere kleur en een fris mondgevoel met in het begin toetsen van banaan. Wanneer de chocolade verder smelt komen er rijkere toetsen van rum vrij. Erg toepasselijk voor dit eiland.
 
Producent: Pump Street Bakery
Gewicht: 70g
90% cacao
Variëteit:  Trinitario
Herkomst: Jamaica